Camperaars kunnen nu lekker opfriesen in Friesland!

Camperaars kunnen nu lekker opfriesen in Friesland!

Ontdek Friesland met de camper en bezoek de 11steden. De Elfstedentocht of ook wel genoemd de Tocht der Tochten is circa 230 kilometer langs. Bij alle elf stempelposten ligt er een stempelkaart voor je klaar. Het startpunt, het startmoment én de duur van de reis is voor iedereen vrij te bepalen. In iedere elfstedenstad kan een stempel gehaald worden en kan je opladen – opfriesen!

Opladen met je camper in Friesland

Via www.camperelfstedentocht.nl ontvangen rijders van de tocht allerlei leuke tips over wat er in de elf steden allemaal te beleven is en zo ook waar je kan opladen – opfriesen! Meer weten over hoe je het beste kunt Opfriesen in Friesland? Bezoek dan de website www.opfriesen.nl

opfriesen camper

Extra tips voor onderweg

Zo word je gewezen op de elf fonteinen, leuke winkels, restaurants, wandel- en fietsroutes, activiteiten en nog veel meer. Daarnaast krijgen camperaars verschillende extra’s, zoals Fries roggebrood, dippers en/of toast van Van der Meulen op vertoon van de stempelkaart bij Ut Streekie in Franeker en Leeuwarden. Ook bij de Jumbo Els Boek Zuiderburen in Leeuwarden krijgen deelnemers vanaf €25,- aan boodschappen en op vertoon van hun stempelkaart een gratis ambachtelijk Fries suikerbrood van Tije de Boer. Dit is toch een heerlijke manier om op te laden!?

Ut Streekie - opfriesen

Sonnema Berenburg – Veerhuys

In wordt er in Bolsward bij Stadscafé het Veerhuys gratis een Sonnema Berenburg ingeschonken. Het Veerhuys is het stadscafé van Bolsward. Je kunt er terecht voor een goed kop koffie, een heerlijk lunch of diner of een lekkere cocktails. Op vertoon van de stempelkaart ontvang je de borrel van Sonnema Berenburg en kun je genieten van deze heerlijk drank die met trots en passie wordt gemaakt in de bottelarij in Bolsward.

opfriesen

Heb je zelf geen camper?

Mensen die zelf geen camper hebben en de camperelfstedentocht willen rijden kunnen een camper huren bij Goboony of bij Averesch Campers.


 

De Camperelfstedentocht is een initiatief van Camperplaats Leeuwarden, in samenwerking met Camping De Domp in Sneek, Camping Sudersé in Workum, Camping de Zeehoeve in Harlingen en Camperplaats Stavoren. Daarnaast haken vijftig ondernemers aan om toeristen een unieke elfstedenbeleving te kunnen geven. Toeristische aanjagers van de verschillende regio’s, Merk Fryslân en verschillende camperplatforms stimuleren het concept. De route is ook te vinden op Friesland.nl