Werkwijze

Werkwijze

Dit is hoe het werkt

Stempelkaart binnen? Dan giet it oan! Je kunt de camperelfstedentocht in Leeuwarden beginnen om zo de officiële route van de tocht op de schaats aan te houden of ervoor kiezen om in een willekeurige stad te beginnen. Dat maakt niks uit, want ook op die manier krijg je je stempelkaart vol. Rijd de route trouwens niet alleen om de stempels te verzamelen, neem ook de tijd om van Friesland te genieten!

Dit zijn de deelnemende stempelposten. Op de route vind je per stad en stempelpost meer informatie. Bekijk dit van tevoren goed, een aantal stempelposten zijn op sommige dagen gesloten.

 1. Leeuwarden: Camperplaats Leeuwarden
 2. Sneek: Camping de Domp
 3. IJlst: Eetcafé De Utherne indien gesloten VVV Ijlst
 4. Sloten: Bakkerswinkel ’t Kruimeltje en zondag Restaurant de Zeven Wouden
 5. Stavoren: Marina Stavoren Buitenhaven
 6. Hindeloopen: Fries Schaatsmuseum
 7. Workum: Camping Sudersé
 8. Bolsward: De Tiid, indien gesloten ’t Veerhuys – Hotel de Wijnberg
 9. Harlingen: Camping de Zeehoeve
 10. Franeker: Koninklijk Eise Eisinga Museum en op maandag De Stadsherberg
 11. Dokkum: KB Food and Drinks indien gesloten hotel de ABDIJ

Let op: de tocht is pas officieel volbracht, wanneer je op alle deelnemende camperplaatsen overnacht. Ook leuk omdat je dan lekker rustig aan kunt doen en alle plekjes kunt ontdekken!

Van 15 november 2023 tot 1 april 2024 zal het camperterrein Marina Stavoren volledig gesloten zijn. Het blijft wel mogelijk om een stempel te halen. De stempel ligt in een kastje bij de ingang van het havenkantoor. Je kan de stempel van Stavoren ook ophalen bij Camperplaats Leeuwarden. Deze ligt klaar in de Trustbox. Vanaf 14 december is ook Camping de Zeehoeve gesloten. Wel zijn er een aantal camperplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein voor de slagboom van de camping. De stempel ligt klaar bij de receptie.

Heb je de elfstedentocht met de camper volbracht en je stempelkaart vol? Stuur een foto van de volle stempelkaart naar info@camperelfstedentocht.nl! Je maakt dan kans op mooie prijzen. Ook doneert de organisatie bij elke volle stempelkaart aan Maarten van der Weijden Foundation. 

Vragen?