Werkwijze

Werkwijze

Dit is hoe het werkt

Stempelkaart binnen? Dan giet it oan! Begin de camperelfstedentocht in Leeuwarden om zo de officiële route van de tocht op de schaats aanhouden of kies een willekeurige stad uit en rijd de route op willekeurige volgorde. Ook op die manier krijg je je stempelkaart vol! Rijd de route trouwens niet alleen om de stempels te verzamelen, vergeet niet van Friesland te genieten!

Dit zijn de deelnemende stempelposten. Op de route vind je per stad en stempelpost meer informatie. Bekijk dit van tevoren goed, sommige stempelposten zijn op zondag gesloten.

 1. Leeuwarden: Camperplaats Leeuwarden
 2. Sneek: Camping de Domp
 3. IJlst: Eetcafé De Utherne
 4. Sloten: Bakkerswinkel ’t Kruimeltje en zondag Restaurant de Zeven Wouden
 5. Stavoren: Marina Stavoren Buitenhaven
 6. Hindeloopen: Fries Schaatsmuseum
 7. Workum: Camping Sudersé
 8. Bolsward: het voormalig stadhuis van Bolsward, De Tiid
 9. Harlingen: Camping de Zeehoeve
 10. Franeker: Koninklijk Eise Eisinga Museum
 11. Dokkum: Brouwerij Dockum
Let op: de tocht is pas officieel volbracht, wanneer je op alle deelnemender camperplaatsen overnacht. Ook leuk omdat je dan lekker rustig aan kunt doen en alle plekjes kunt ontdekken!

Heb je de elfstedentocht met de camper volbracht en je stempelkaart vol? Stuur een foto van de volle stempelkaart naar info@camperelfstedentocht.nl! Je maakt dan kans op mooie prijzen. Ook doneert de organisatie bij elke volle stempelkaart aan Maarten van der Weijden Foundation.

Vragen?