Redacteurs van De Vlaamse Kampeertoeristen op pad

Eerder dit jaar vernamen we ook in België, als toeristisch redacteur van De Vlaamse Kampeertoeristen, dat er vanaf nu in Friesland een heuse Elfstedentocht voor campers kan gereden worden, zélfs met een eigen stempelkaart!

De Vlaamse Kampeertoeristen

Vermits we er bij de laatste échte Elfstedentocht in 1997 zelf bij waren, leek ons dit wel wat en daarom vatten we de ‘Tocht der tochten’ aan vanuit Camperplaats Leeuwarden. Het werd een intense maar prachtige belevenis en een echte aanrader, voor wie gans Friesland beter wil leren kennen vanuit de camper en bvb. met de fiets. Als buitenlander rijdt je vaak ahw. door een levende ansichtkaart en de elf steden hebben elk hun eigen aspecten en karakter.

Leuk is ook dat je de tocht op eigen tempo en zelfs in aparte trips kan rijden.

Tel daarbij de stuk voor stuk leuke campings en camperplaatsen die deelnemen, maar ook de typisch Friese culinaire ontdekkingen en de leuke musea en je krijgt een heel aangenaam gevoel, wanneer je met je volle stempelkaart opnieuw Camperplaats Leeuwarden oprijdt…

Dit smaakt naar nòg! Namens Marnix en Brigitte Vanheuverswijn – Vlaams Kampeertoeristen.

Artikel Vlaamse Kampeertoeristen

Lees het gehele artikel van Vlaamse Kampeertoeristen over de Camperelfstedentocht. Het artikel is gepubliceerd in het Vlaamse Kampeertoeristen maandblad van oktober 2022.

De Camperelfstedentocht Vlaamse Kampeertoeristen

Informatie Vlaamse Kampeertoeristen vzw

De website van VKT; Vlaamse Kampeertoeristen – https://www.vlaamsekampeertoeristen.be

FB – https://www.facebook.com/VlaamseKampeertoeristen

signature_1578099412